Gourmetschotel 3
Gourmetschotel 4
Gourmetschotel 5
 

Onze doelstelling :

“De Verenigde Vleeshouwers van Gent en Omliggende” de beroepsvereniging, beenhouwersbond voor zelfstandige slagers en traiteurs.

Deze beroepsvereniging is opgericht in het jaar 1876 en had de doelstelling om de belangen van de zelfstandige slager te behartigen.

Vandaag de dag is deze doelstelling niet veranderd, maar waar vroeger de nadruk lag op de samenwerking onder de leden, om samen te slachten, het vlees te vervoeren en de huiden te verkopen, is dit in de 21ste eeuw niet meer mogelijk.

Het verdedigen van de beroepsbelangen uit zich nu voornamelijk op het praktische en administratieve vlak.

  1. Het regelmatig inrichten van gratis demonstratie en seminarieavonden. Deze avonden vinden plaats in het opleidingscentrum “Syntra” te Gent (Afsnee)
    Het bestuur zet zich belangloos in om deze opleidingen een hoog kwalitatief niveau te bezorgen met medewerking van de beste docenten.

  2. De Verenigde Vleeshouwers van Gent, werkt nauw samen de met Landsbond der beenhouwers en traiteurs van België en verdeelt elk kalenderjaar een nieuwe editie van het register voor de slager-kleinhandelaar. Dit register vertegenwoordigt samen met de gids voor autocontrole, een onmisbaar element, in het bijhouden van de FAVV wetgeving.

  3. De leden kunnen alle weekdagen, tijdens de kantooruren terecht op een vast secretariaat, gelegen op het Gentbruggeplein 4 te 9050 Gentbrugge
    Tel : 0474 44 50 98
    E-mail : marc@slagersbond-gent.be

Het secretariaat is de draaischijf van de beroepsvereniging en biedt diverse administratieve en boekhoudkundige diensten aan.

  Sponcored by In samenwerking met Slagers - Vlaanderen  All food machines voor Slagers en Traiteurs Vleeshandel "Vercaro nv" leveren wij het volledige assortiment vers rundsvlees, kalfsvlees, lamsvlees (Belgisch), paardenvlees en een assortiment van diepvriesproducten Integral Solutions | Voor de totale inrichting van uw slagerij of traiteurzaak. Vleesgroothandel en uitsnijderij in wild en gevogelte FIERS J&B nv Gent

Secretariaat : Gentbruggeplein 4 te 9050 Gentbrugge | Tel. : 0474 44 50 98
 E-mail : marc@slagersbond-gent.be | BE 0400 067 392 | © 2017