Meat Expo 2021

MEAT EXPO EN BROODWAY BREIDEN IN
SEPTEMBER 2021 UIT MET EEN EXTRA BEURSHAL
ONDER DE NOEMER A TASTE OF TAVOLA

Logo Belgische BeenhouwersbondVan zondag 26 september tot en met woensdag 29 september 2021 vindt in Kortrijk Xpo Meat Expo plaats: het event voor de Belgische slagers.

Na het afgelopen jaar waarin zowel persoonlijke als professionele contacten beperkt werden, is het verlangend uitkijken naar het najaar om onze  sector eindelijk weer samen te brengen. De voorbereidingen voor de editie 2021 van Meat Expo & Broodway lopen vlot. Op 9 maanden voor opening kan de organisatie al een mooie exposantenlijst voorleggen. Het enthousiasme in de slagerij- en bakkerijsector is duidelijk groot om na de zeer geslaagde editie in 2018 opnieuw een uiterst gezellige, professionele en inspirerende vakbeurs neer te zetten.

A TASTE OF TAVOLA NAAST MEAT EXPO & BROODWAY
Omwille van Covid werd Tavola uitgesteld tot in maart 2022. Om in de tussentijd tóch te beantwoorden aan de wens van heel wat exposanten om hun producten en nieuwigheden aan klanten te kunnen voorstellen en om hen live te kunnen ontmoeten, worden Meat Expo & Broodway eenmalig uitgebreid met een Tavola hal. De nieuwe, kleinschalige, exclusieve vakbeurs ‘A Taste of Tavola’ brengt in hall 5 een selectie van delicatessen - als een voorproefje van Tavola, en focust zich in hoofdzaak op de Belgische aankopers uit de retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice die traditioneel Tavola bezoeken. Anders dan de vertrouwde Tavola, wordt hall 5 ingericht met enkel uniforme standen van 16m² en 32m² in een sfeervolle setting. Elke bezoeker heeft toegang tot de 3 vakbeurzen.

Voor onze slagers dus nog een extra reden om 26-27-28-29 september 2021 nu al in de agenda vast te leggen! Voor meer info: www.meatexpo.be/nl/taste-of-tavola

Reglement en inschrijvingsformulier EUROBEEF 2021
- Kan u hier raadplegen en invullen -

1. INRICHTING EN DOEL

Ter gelegenheid van Meat Expo 2021 organiseert Meat Expo, onder de auspiciën en met de medewerking van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België, de Nationale Vakwedstrijden EUROBEEF 2021 met als doel het vakmanschap, de specialisatie en de creativiteit van de Belgische slager, spekslager en traiteur te bevestigen en te stimuleren in een vakwedstrijd met een hoge promotionele uitstraling.

2. DATA VAN DE VAKWEDSTRIJDEN

De Nationale Vakwedstrijden EUROBEEF 2021 en de JUNIOR-CUP 2021 (voor leerlingen) zullen plaatsvinden op zondag 26 SEPTEMBER 2021

3. DEELNAME

Alle gevestigde zelfstandige beenhouwers, spekslagers & traiteurs, hun echtgenote/partner en hun in het bedrijf tewerkgestelde familieleden en personeel kunnen aan de Nationale Vakwedstrijden EUROBEEF 2021 deelnemen.

4. INSCHRIJVINGSRECHT

Het inschrijvingsrecht voor leden van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België bedraagt per schotel of per product 40,00 EUR (BTW niet inbegrepen). Dit inschrijvingsrecht wordt door Kortrijk Xpo (in opdracht van de organisatie Meat Expo) aan de onderneming aangerekend. Bij deelname met meer dan 4 producten betaalt u vanaf het 5° product 25,00 EUR (BTW niet inbegrepen).

Deelnemende zelfstandige slagers die geen lid zijn van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België betalen per schotel of per product 45,00 EUR. ( BTW niet inbegrepen ). Bij deelname met meer dan 4 producten als niet-lid betaalt u vanaf het 5e product 30,00 EUR (BTW niet inbegrepen).

Het inschrijvingsrecht is 100% fiscaal aftrekbaar.

Het inschrijvingsrecht is betaalbaar op het ogenblik van ontvangst van de factuur van Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, door overschrijving op een bankrekening van Kortrijk Xpo, met vermelding van het factuurnummer en van de naam van de deelnemer. Bij eventuele niet-deelname wordt dit inschrijvingsgeld NIET TERUGBETAALD.

De deelnemer ontvangt binnen de 8 dagen na betaling een bevestiging van inschrijving van Meat Expo. Indien u dit bericht niet ontvangt dient u zelf binnen de 8 dagen contact op te nemen met Meat Expo.

5. INSCHRIJVING

De deelnemers schrijven rechtstreeks in, door middel van het inschrijvingsformulier, waarop zij ook de correcte benaming van de schotel(s) en/of product(en) dienen te vermelden.

De producten kunnen UITSLUITEND worden ingezonden op naam van de deelnemer, dus onder geen enkele voorwaarde op de firmanaam. Het is dus mogelijk om verschillende namen van bereiders van producten op 1 adres door te geven.

Begin AUGUSTUS ontvangen de deelnemers, voor zoverre de facturen werden voldaan:
1. de nodige deelnemingsdocumenten
2. de kaartjes, die zij aan de schotel(s) en/of product(en) moeten hechten
3. de praktische richtlijnen
4. een bevestiging van inschrijving

De uiterste inschrijvingsdatum is 15 juni 2021

Reglement en inschrijvingsformulier EUROBEEF 2021
- Kan u hier raadplegen en invullen -


OFFICIELE MEESTERSCHAPVAKWEDSTRIJD VOOR BEENHOUWERS 2021

Meat Expo, P/a Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk - EUROBEEF@KORTIJKXPO.COM

Reglement en inschrijvingsformulier Meesterschap Vakwedstrijd 2021
- Kan u hier raadplegen en invullen -


REGLEMENT en INSCHRIJVINGSFORMULIER NATIONALE
VAKWEDSTRIJDEN VOOR LEERLING BEENHOUWERS,
SPEKSLAGERS EN TRAITEURS - JUNIORCUP 2021

Meat Expo, P/a Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk  - EUROBEEF@KORTIJKXPO.COM

Reglement en inschrijvingsformulier voor de leerling Beenhouwers - JUNIORCUP 2021
- Kan u hier raadplegen en invullen -