KAAS-DEMO avond - Slagersbond Gent -
In samenwerking met de firma’s “De Wilde” & “Rubbens”
Op woensdag 25 oktober om 20u00 bij "Slagerij VERMEULEN"
Locatie Wurmstraat 6, 9940 te Sleidinge
Gentbrugge, 12 oktober 2023
Beste collega's,
We nodigen jullie graag uit op woensdag 25 oktober om 20:00 uur stipt voor een KAAS-DEMO avond door de firma “De Wilde” van Sint Niklaas, vergezeld met de bijpassende wijnen van de firma “Stokerij Rubbens” uit Wichelen en aansluitend een bedrijfsbezoek in de slagerij van "VERMEULEN" de beste beenhouwerij van België 2018 - 2021
Locatie: Wurmstraat 6 te 9940 Sleidinge
Het programma:
Welkomstwoord door onze voorzitter “Marc Haegeman”
Presentatie/invulling van een kaastoonbank door de firma “DE WILDE”
Opmaak van een kaasschotel en dessertbord door de firma “DE WILDE”
Aansluitend proeverij van de verschillende kaassoorten vergezeld van de bijpassende wijnen in samenwerking met de firma “Stokerij RUBBENS”
Bedrijfsbezoek/Rondleiding in de beste beenhouwerij van België 2018 – 2021 zijnde "SLAGERIJ VERMEULEN" te Sleidinge
Het belooft een boeiende avond te worden, boordevol inspiratie voor het najaar van 2023 met...
Nieuws 26 september 2023
Geachte leden,
Wij hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op de
Nationale Najaarsinfoavond 2023 v/d Landsbond
Maandag 09 oktober 2023 om 20:00 uur stipt
in het “ZWIJNTJESHOF” Zevekotestraat 16, 9940 Evergem
Naar jaarlijkse gewoonte nodigt de nationale voorzitter de heer “Ivan Claeys” van de “Koninklijke Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers van België” alle leden uit om deel te nemen aan de nationale najaarsinfoavond. Tijdens deze bijeenkomst brengen zij u op de hoogte van de nieuwigheden in de beenhouwerijsector.
(meer…)...
De week van de Steak-Friet van 06 tot en met 13 oktober 2023
Beste slagers,
De week van de Steak-Friet, tijd om dit even in het daglicht te stellen naar de klanten toe | Lekker van bij ons.
Een Steak-Friet staat terug op het menu deze week. En ook al zullen tegenstanders daar graag willen over discussiëren, vlees is en blijft gezond. Vlees is een bron van eiwitten, vitamines (zoals B1, B2, B6 en B12) en mineralen (zoals zink, ijzer, fosfor en seleen). (meer…)...
MEAT EXPO 2023:
met een sterke slagerscommunity inzetten
op innovatie in ambacht en ondernemen
Van zondag 24 september tot en met woensdag 27 september 2023 vindt in Kortrijk Xpo Meat Expo plaats: het event voor de Belgische slagers.
Wat mag u in september op Meat Expo verwachten? Er wordt hard gewerkt aan het samenbrengen van een mooi exposantenaanbod met interessante, kwalitatieve spelers uit de branche. Daarin ligt de opdracht voor Meat Expo: een platform creëren waar slagers-traiteurs en hun medewerkers zich kunnen informeren, waar ze nieuwe producten en technologieën, nieuwe technieken en originele creaties van collega’s ontdekken. De meest in het oog springende nieuwigheden van exposanten worden met de Innovation Awards extra in de kijker gezet. Als vakman/-vrouw ontmoet u er vertrouwde en nieuwe leveranciers, met tijd voor een goed gesprek.
Meat Expo trekt in 2023 volop de kaart van actieve beleving op de beurs met focus op het ambacht, het vakmanschap en de slagersonderneming. Het programma richt zich naar de
vakman/-vrouw van vandaag en die...