Recepties Banketten en de Covid19-regels

Gentbrugge, 01 oktober 2020

Beste leden,

Informatie:
Het verzorgen van gezeten recepties-banketten | Covid19

Bericht van Johan Cuypers, adviseur v/d Landsbond der beenhouwers van België

Maatregelen ter bestrijding van Covid-19

Om elk misverstand te vermijden hebben wij aan het kabinet van de bevoegde minister De Crem gevraagd wat de juiste draagwijdte is van de bepaling  recepties en banketten met een onbeperkt aantal  personen  verzorgd door een professionele cateraar/traiteur, meer bepaald of dit ook toegestaan is bij een privé persoon.

Deze inhoud is beperkt tot leden v/d Slagersbond Gent. Als u een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder registreren en zijn akkoord tot het betalen van het lidgeld.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Powered by WP-Members