ARTISAN 2025
Authenthiek Belgisch vakmanschap

Logo Belgische BeenhouwersbondZondag 28 september tot en met woensdag 1 oktober 2025
Elke dag van 10.00 tot 18.00u in de Kortrijk Xpo het event voor de Belgische slagers.

We hebben de meest gesmaakte ingrediënten van Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola voor u verwerkt in een nieuw concept:

ARTISAN - de nieuwste vakbeurs voor de fiere Belgische food vakmannen en -vrouwen, die er alles vinden om hun zaak optimaal verder uit te bouwen.

Met ARTISAN gaat de vernieuwing verder!
Ambacht, vakmanschap, passie en stielkennis staan centraal ; ARTISAN legt de focus op:

ruim aanbod van 370 exposanten met kwalitatieve & innovatieve producten, oplossingen en technologieën
gloednieuw beursplan met 3 zones: BREAD - MEAT - DELI
centrale inspiratiepleinen met demo's, degustaties, infosessies, wedstrijden, ...
maximale sfeer, gezelligheid & fun

Vragen, opmerkingen of suggesties voor Artisan? Wenst u meer informatie over Artisan of over de verschillende deelnameformules voor exposanten? Dan kunt u terecht bij
Cindy, Tine & Leon op het nummer 056 24 11 16 of via artisan@kortrijkxpo.com

Artisan: zondag 28 tot en met woensdag 01 oktober 2025 in Kortrijk Xpo
Alle info via www.artisan-xpo.be

Reglement en inschrijvingsformulier EUROBEEF 2025
- Kan u hier raadplegen en invullen -

1. INRICHTING EN DOEL

Ter gelegenheid van ARTISAN 2025 organiseert ARTISAN, onder de auspiciën en met de medewerking van de Koninklijke Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en
Traiteurs van België, een SPECIAL EUROBEEF Vakwedstrijd 2025 met als doel het vakmanschap, de specialisatie en de creativiteit van de Belgische slager, spekslager en traiteur te bevestigen en te stimuleren in een vakwedstrijd met een hoge promotionele uitstraling

2. DATA VAN DE VAKWEDSTRIJDEN

De SPECIAL EUROBEEF 2025 en de SPECIAL JUNIORCUP 2023 (voor leerlingen) vinden plaats op zondag 28 september 2025.

3. DEELNAME

Alle gevestigde zelfstandige beenhouwers, spekslagers & traiteurs, hun partner en hun in het bedrijf tewerkgestelde familieleden en personeel kunnen aan deze vakwedstrijd deelnemen.

4. INSCHRIJVINGSRECHT

Het inschrijvingsrecht voor leden van de Koninklijke Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België bedraagt per schotel of per product € 45 (BTW niet inbegrepen). Dit inschrijvingsrecht wordt door Kortrijk Xpo aan de onderneming aangerekend. Bij deelname met meer dan 4 producten betaalt u vanaf het 5° product € 30 (BTW niet inbegrepen).

Deelnemers die geen lid zijn van de Koninklijke Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België betalen per schotel of per product € 50 (BTW niet inbegrepen).
Bij deelname met meer dan 4 producten als niet-lid betaalt men vanaf het 5e product € 35 (BTW niet inbegrepen).

Het inschrijvingsrecht is 100% fiscaal aftrekbaar.

Het inschrijvingsrecht is betaalbaar op het ogenblik van ontvangst van de factuur van Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, door overschrijving op een bankrekening van Kortrijk Xpo, met vermelding van het factuurnummer en van de naam van de deelnemer. Bij eventuele niet-deelname wordt dit inschrijvingsgeld NIET TERUGBETAALD.

De deelnemer ontvangt na betaling een bevestiging van inschrijving van Meat Expo. Indien u dit bericht niet ontvangt dient u zelf contact op te nemen met ARTISAN vóór de wedstrijddag.

5. INSCHRIJVING

De deelnemers schrijven rechtstreeks in, online (www. ARTISAN-expo.be) of door middel van het inschrijvingsformulier, waarop zij ook de correcte benaming van de schotel(s) en/of product(en) dienen te vermelden.

De producten kunnen UITSLUITEND worden ingezonden op naam van de deelnemer, dus onder geen enkele voorwaarde op de firmanaam. Het is dus mogelijk om verschillende namen van bereider van producten op 1 adres door te geven.
De benaming van de producten mag niet verwijzen naar de naam van de beenhouwerij.

In AUGUSTUS ontvangen de deelnemers, voor zoverre de facturen werden voldaan:
1. de nodige deelnamedocumenten
2. de product kaartjes, die zij aan de schotel(s) en/of
product(en) moeten bevestigen
3. de praktische richtlijnen
4. een bevestiging van inschrijving

De uiterste inschrijvingsdatum is 30 juni 2025

6. RUBRIEKEN

Rubriek 1: TAPASSCHOTEL. Vis en kaas zijn toegelaten op voorwaarde dat er geen kruiscontaminatie kan ontstaan en op voorwaarde dat de schotel voor ten minste 2/3 uit VLEES bestaat.
Rubriek 2: AMBACHTELIJKE KOOKHAM: gehele kookham zonder been, gebraiseerde ham of gebakken ham
Rubriek 3: AMBACHTELIJK GEZOUTEN HAM: rauwe ham zonder been, al dan niet gerookt
Rubriek 4: AMBACHTELIJKE VLEESPRODUCTEN: alle vleesproducten zoals kookworsten, vleesbrood, pastrami, …
Rubriek 5: AMBACHTELIJK GEZOUTEN VLEESPRODUCTEN
zoals nootham, Cobourg, filet de Saxe, bacon, buikspek en rookvlees (met uitzondering van ham)

 

Reglement en inschrijvingsformulier SPECIAL EUROBEEF 2025
- Kan u hier raadplegen en invullen -


Nationale vakwedstrijden voor beenhouwers,
spekslagers en traiteurs SPECIAL EUROBEEF 2025

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

 ARTISAN, P/a Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk - EUROBEEF@KORTIJKXPO.COM

Nationale vakwedstrijden voor beenhouwers, spekslagers en traiteurs SPECIAL EUROBEEF 2025
- Kan u hier raadplegen en invullen -


REGLEMENT en INSCHRIJVINGSFORMULIER
Nationale vakwedstrijden voor leerling beenhouwers,
spekslagers en traiteurs SPECIAL JUNIORCUP 2025

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

 ARTISAN, P/a Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk  - EUROBEEF@KORTIJKXPO.COM

Reglement en inschrijvingsformulier voor de leerling Beenhouwers - SPECIAL JUNIORCUP 2025
- Kan u hier raadplegen en invullen -