WORKSHOP 4 : ZOUTERIJ - uitnodiging
Betreft : Workshop 4 over de zouterij
Wanneer : WOENSDAG 02 mei 2018
Aanvang : om 20:00 u stipt
Plaats : Syntra Gent
Adres : Autoweg-zuid 3
9051 Gent (Afsnee)
Beste leden,
De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België startte, in samenwerking met KU Leuven en gesubsidieerd door het Agentschap Innoveren & Ondernemen. recent het V.I.S.-project i.v.m. het bereiden van vernieuwde ambachtelijke gezonde charcuterie.
In dat kader nodigen wij u van harte uit voor workshop 4 : ZOUTERIJ
De avond zal er als volgt uitzien: (meer…)...
Verslag BBQ DEMO
Betreft : Verslag van onze Barbecue demo
in samenwerking met BRASVAR, Big Green Egg en de Firma VAN HEES.
Van : DINSDAG 27 februari 2018
Plaats : BRASVAR hoeve
Adres : Landegemstraat 14
9850 Vosselare (Nevele)
Beste leden,
Bekijk op de Facebookpagina van BRASVAR de samenvatting van onze Barbecue demo:
(meer…)...
UITNODIGING - BBQ Demo -
Betreft : BBQ demo in samenwerking met BRASVAR, Big Green Egg en de Firma VAN HEES.
Wanneer : DINSDAG 27 februari 2018
Aanvang : om 19:30 u stipt
Plaats : Brasvar hoeve
Adres : Landegemstraat 14
9850 Vosselare (Nevele)
Geachte leden,
Wij nodigen u uit op dinsdag 27 februari voor een BBQ demo in samenwerking met BRASVAR, Big Green Egg en de Firma VAN HEES. Deze demo gaat door op de Brasvar hoeve te Nevele. (meer…)...
UITNODIGING WORKSHOP 3 : DROGE WORST EN SALAMI
Betreft : Workshop 3 over droge worst en salami
Wanneer : WOENSDAG 30 januari 20117
Aanvang : om 20:00 u stipt
Plaats : Syntra Gent
Adres : Autoweg-zuid 3
9051 Gent (Afsnee)
Beste leden,
De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België startte, in samenwerking met KU Leuven en gesubsidieerd door het Agentschap Innoveren & Ondernemen. recent het V.I.S.-project i.v.m. het bereiden van vernieuwde ambachtelijke gezonde charcuterie.
In dat kader nodigen wij u van harte uit voor workshop 4 : DROGE WORST EN SALAMI
De avond zal er als volgt uitzien: (meer…)...